Впечатлете пациентите с грижа, модерна визия и дигитални технологии и ще спечелите тяхната лоялност.

Електронни напомняния  

Автоматичните напомняния със СМС и електронна поща са чудесен начин да припомните на пациента за негов ангажимент, без да прекъсвате и без това напрегнатия му ден. Вие сами можете да изберете темплейта за тези съобщения.  Поздравленията за рожден ден пък са жест, който ще ги накара да се чувстват значими и специални за Вас не само като пациенти, но като близки приятели.

Дигитални формуляри

Спестете на пациентите си времето за попълване на безброй формуляри и бланки. Dental Cloud Pro ще генерира за тях необходимите документи с вече автоматично въведени данни, за да ги улесни максимално.  

Анкети за удовлетвореност

Създайте различни видове анкети, които пациентите да получават в различни етапи от лечението си или след конкретни процедури. Тези анкети можете да изпратите по e-mail или да дадете за попълване на таблет директно след посещението. Така по всяко време ще сте наясно дали грижата и обслужването, което Вие и Вашия екип им предлага, отговаря на очакванията им. А каква по-добра реклама от един доволен пациент?

Нюзлетъри  

Изпращането на нюзлетър е чудесен начин да държите Вашите пациенти в течение с настоящите Ви промоции и специални предложения или да им разкажете за последното обучение, на което сте изпратили екипа си. По различни критерии можете да изберете най-подходящата за целта аудитория, като изпратите информацията именно до тази част от Вашите пациенти, на които ще бъде интересна и полезна.    

Промоции

С помощта на Dental Cloud Pro лесно ще можете да управлявате всички актуални промоции, с които искате да зарадвате Вашите пациенти. Системата ще калкулира автоматично актуалните цени спрямо въведените от Вас критерии и срок на промоцията.

Карти за лоялност

Един от начините да създадете чувство за принадлежност и лоялност у своите пациенти са картите за отстъпка. Това могат да бъдат например карти Семейство и приятели или Карти за корпоративни клиенти, с които можете да подарите различни преференции на определени групи от Ваши пациенти. Тяхното менажиране става изключително лесно, а системата ще проверява и пресмята автоматично за Вас всеки детайл.