8 причини да преминеш в облака

достъпен и мобилен

Премахнете огромните папки и купове с документи на хартия и преминете към облака.  Цялата информация, от която се нуждаете, ще бъде винаги актуална и достъпна от всяко устройство - компютър, таблет, телефон, независимо от операционната система.

интуитивен и лесен за използване

Помогнете на Вашите служители да постигат повече за по-малко време. Модерният и интуитивен дизайн ще им помогнат бързо и ефективно да се справят с ежедневните си задачи. Справяйки се с административния хаос. те ще могат да се съсредоточат върху истински важния аспект от работата си, а именно връзката с Вашите пациенти.

иновативен и винаги актуален

За нашия екип постоянната подобряване и интеграция на нови функционалности е закон. Благодарение на автоматичните ъпдейти на системата в облака, можете да бъдете сигурни. че винаги разполагате с последната версия на софтуера и всички най-нови функционалности са достъпни за Вас и Вашия екип.  

сигурен и защитен

За да осигурим максимална защита на данните и документите, които запазвате в системата, те ще бъдат автоматично архивирани и съхранявани на няколко облачни сървъра едновременно . За допълнителна защита връзката, която изпозлвате ще бъде криптирана и ще можете да разчитате на 24/7 съпорт от страна на нашите технически екипи.

гъвкав и практичен

В случай, че практиката Ви се нуждае от индивидуални функционалности, за да повиши ефективността на работния процес, нашият екип е на Ваше разположение. По запитване бихме могли да Ви предложим индивидуални решения, за да постигнете по-лесно и по-бързо целите си.

лесен за интегриране

За да започнете да използвате Dental Cloud Pro,  не се нуждаете от каквата и да е допълнителна инвестиция в хардуер и софтуер, като локален сървър или мощен компютър например. Интернет връзката е единственото задължително условие, за да започнете работа със софтуера още днес.

гладък преход

Вие и Вашите служители ще получите специално въвеждащо обучение, за да можете да се възползвате максимално от всички налични функционалности и да накарате технологиите да работят за Вас от Ден 1.  Обучението ще бъде съобразено с графика и индивидуалните Ви нужди и предпочитания. То може да се проведе онлайн или на място в клиниката. 

Макар интуитивния характер на Dental Cloud Pro да прави неговото използване лесно като детска игра, Вие ще имате на разположение постоянна експертна помощ по телефон, e-mail или на място, дори и след завършване на периода на обучение.

миграция на данни

В случай, че разполагате с база данни с информация за настоящите Ви пациенти, нашият екип от програмисти ще има грижата да прехвърли цялата възможна информация в системата на Dental Cloud Pro.

Менажирането на една клиника е прекалено сложен процес, за да не бъде подреден, автоматизиран и дигитализиран.

Как започна всичко?

Прекрасно разбираме, че Вие като зъболекари сте специалисти по Дентална медицина, но за да бъде Вашата практика успешна имате нужда от подкрепа в области като финанси, счетоводство, маркетинг и управление.А сега си представете, че на разположение имате екип от специалисти във всички тези области, които подпомагат ежедневната Ви работата и Ви дават ценни съвети как да подобрите нейната стабилност и финансовото състояние. Най-сетне ще можете изцяло да се фокусирате върху това, което правите най-добре - да се грижите за здравето и усмивката на своите пациенти. Работата с Dental Cloud Pro ще Ви осигури именно това усещане. В неговото разработване взеха участие не само успешни мениджъри на дентални клиники от Европа и САЩ, но и експерти счетоводители, финансисти, маркетолози, бизнес консултанти и специалисти в областта на продажбите и дигиталните технологии.

Всички те обединиха своите опит, знания и умения, за да превърнат Dent it Pro в нещо повече от софтуер за управление на практиката. 

Dental Cloud Pro е изцяло дигитално бизнес решение, което ще допринесе за максималната ефективност на всеки работен процес в практиката Ви и ще повиши значително продуктивността на всеки член от Вашия екип.